De Instructeurs

Onze instructeurs komen allemaal uit eigen gelederen, waarom wij voor deze vorm hebben gekozen is dat deze mensen vertrouwd zijn met de manier van lesgeven die wij bij hondensportclub Andor hanteren. De manier van lesgeven is bij ons gebaseerd op het aanpassingsvermogen aan de hond en de begeleider die daar achter staat. Met het motto van als de baas het niet begrijpt zal de hond het nooit begrijpen, hebben wij in de loop der jaren zeer veel tevreden hondeneigenaren mogen begeleiden. Als mensen bij ons vragen welke methode wij hanteren kunnen wij daar moeilijk antwoord op geven, dit omdat wij ons aanpassen aan de hond en de baas. Het kan nooit de bedoeling zijn als je een groep van tien combinaties hebt om dezelfde methode te hanteren die voor elke hond geschikt is. Vandaar dat onze eisen wat betreft instructie geven zeer hoog zijn.

Christa

In 2003 kwam Christa bij Hondensportclub Andor met een kruising Mechelse Herder. Zij begon aan de A-cursus om vervolgens door te trainen en zo door te stromen naar Behendigheid en later naar GG. Door zowel Behendigheid als GG te trainen kwam zij erachter dat beide takken van sport een uitdaging zijn, elke tak van sport op haar eigen manier, dat is het mooie van hondensport. Momenteel is zij in het bezit van drie herders; 1 mechelaar en 2 hollandse herders. Met de hollandse herders traint ze Behendigheid, Flyball en GG.

Inge

Inge kan je tegen komen als instructrice voor de puppygroepen en de behendigheidsgroepen. In 2003 is zij begonnen bij Hondensportclub Andor, na het doorlopen van de basiscursussen is zij erachter gekomen dat haar grootste passie behendigheid is. Dit heeft geresulteerd in een aantal mooie top 3 prestaties op diverse Nederlandse kampioenschappen. Inge is in het bezit van een Friese Stabij en een Sheltie waarmee zij momenteel druk aan het oefenen is om deze klaar te stomen voor de wedstrijden

Barbara

Barbara kom je tegen als instructrice voor de behendigheidsgroepen, de Kidsclub en de basiscursussen. De liefhebberij voor het lesgeven is bij Barbara ontstaan op haar vorige hondenclub, inmiddels kwam ze ruim 7 jaar geleden met haar Rottweiler bij ons op de hondenclub. Barbara is in het bezit van 2 Rottweilers met 1 daarvan traint ze momenteel actief Behendigheid.

Kelly

Kelly is in het bezit van een Rottweiler en een Hollandse Herder. Met de Rottweiler is Kelly een aantal jaren terug begonnen op de hondenclub, na het doorlopen van de basiscursussen kwam zijn erachter dat GG haar tak van sport is. De combinatie van honden en mensen past bij Kelly en zo is de liefde voor lesgeven ontstaan. De Rottweiler is inmiddels gepensioneerd en momenteel is Kelly druk aan het trainen met haar jonge Hollandse Herder.